Cytat:
|
W trybie serwisowym, max uzyskana temperatura wyniosła 104 stopnie przy prędkości około 160 km/h i odpuszczeniu gazu, następnie szybko spadła do 100 i w tej okolicy się utrzymywała.
|
Czyli w normalnie działającej foce po puszczeniu gazu temp spada, dzięki za info, nigdzie nie mogłem znaleźć tej informacji
Cytat:
|
Mam jeszcze jedno pytanie, nigdzie nie mogę się doszukać prawidłowych wskazań temperatury z trybu serwisowego. Jakie powinny być? jaki zakres temperatur jest prawidłowy dla w pełni sprawnych fok, zarówno z lpg jak i bez? Czy ktoś może podać takie informacje?
|
Jak u mnie wszystko było ok to jak pamiętam jakieś 104-105 stopni przy prędkości do 160. Było to dla benzyny ale teraz jak już mam gaz i przełączam to nie widzę różnicy we wskazaniach w zależności od źródła zasilania.
Pogratulować sukcesu w pozbycie się problemu, ja nadal walczę, nie mam niestety najprostszej opcji czyli termostatu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.