View Single Post
Stary 14-10-2013, 10:57   #5
GilasM
ford::beginner

Imię: Maciej
Model: Ford Focus MK1 FL
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 29.10.2004
Domyślnie Odp: Druciki/sprężynki mocujące żarówkę H7

Witaj.

Tydzień temu miałem identyczną sytuację, tylko, że z lewą lampką. Również H7 BTW Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tragedii nie ma, nie trzeba wymontowywać aku ani podstawy, wystarczy pokrywę akumulatora i małe dłonie (takie posiadam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Po wsadzeniu żarówki do gniazda i wsadzeniu na miejsce gniazdo powinno być pomiędzy drucikiem. W moim przypadku drucik od górnej strony wchodził do gniazda, nie nad, dla tego nie mogłem dopiąć do końca. Tak jak Kolega powyżej poradził, otworzyłem prawą lampę, zobaczyłem jak to wygląda i od razu mi się rozjaśniło.

Polecam sprawdzić, czy przy zapinaniu drucik nie wchodzi na gniazdo trzymające żarówkę, jeżeli tak, musisz go delikatnie odgiąć w taki sposób, aby obejmował gniazdo zarówno z góry jak i z dołu...

Mocno pomogło mi lusterko Mojej Lubej - malutkie do makijażu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mam nadzieję, że pomogłem, mój pierwszy post Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg zarowka.jpg (80.3 KB, 46 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez GilasM ; 14-10-2013 o 12:05
GilasM jest offline   Odpowiedź z Cytatem