Cytat:
|
1. Czy jest jakiś prosty sposób, żeby sprawdzić, czy 488 ma wyjście stereo lub mono (rozumiem, że 212 ma stereo?)
|
Twój 488 ma BT Audio (steaming po BT)? jeśli tak, to sprawdź balansem lewo-prawo w telefonie
Cytat:
|
2. Jaka jest minimalna wersja firmware do radia Sony drugiej generacji (1CD i 6CD), która zapewnia obsługę kodów parowania (gdzieś czytałem, że do prawidłowej obsługi USB potrzebna jest minimum wersja 05-04-xx)?
|
tak, 05-04
Cytat:
|
3. Czy IDS-em można zaktualizować do wymaganej wersji softu każde radio Sony drugiej generacji (1CD i 6CD), czy tylko określone modele (gdzieś na tym forum widziałem procedurę „instruktarzu” dla ASO w sytuacji gdyby stwierdzili, że „się nie da” – kwestia, że mając pewność, że da się to zrobić, można to od nich wyegzekwować)?
|
nie spotkałem się z sytuacją, że udało się IDSem
możliwe, że ruski ADS to potrafi ale nie jestem pewien
Cytat:
|
4. Jaki jest P/N wersji Convers+, która obsługuje USB (mayak potwierdził, że ta wersja ma wskazówkowe wskaźniki paliwa i płynu chłodzącego, ale z tego co widzę, to on ma diesla, a ja mam benzynę)?
|
Twój Converse+ ma pewno part number zaczynający się na 7 (czyli z 2007 r.), a ja założyłem Converse+ zaczynający się na 8 czyli z 2008 r. (dokładnie jest to 8M2T-10849-VE), wersja sw chyba 1016
Cytat:
|
Czym ten Converse+ różni się (oprócz możliwości upgrade do wyższej wersji softu) od tego, który ja mam?
|
nie widzę różnic, więc nie bardzo warto - w Focusie obsługuję USB z poziomu Soniaka