Cytat:
|
Troszkę chyba zbyt emocjonalnie, natomiast brakuje argumentów.
Gdybyś mógł jeszcze poprzeć swoje wypowiedzi może jakimś testem, a najlepiej opisem własnych doświadczeń jeżeli chodzi o jazdę na oponie wielosezonowej.
|
Łódź ---> Skrzyżowanie w stronę centrum pod Manufakturą pod górkę sporą --> czerwone światło ----> 3 samochody musiałem z kumplami pchać na wielosezonówkach, bo nie dawały rady podjechać, gdzie tym czasem autka na typowych zimówkach bez trudu ruszyły i w tym było moje byłe autko na używkach z 4mm bieżnikiem hehe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Więc żadne testy mi są nie potrzebne, bo wystarczy czasem popatrzeć zimą stojąc w korku na opony innych aut i jakie trudności z ruszeniem mają ... Kto się zna na oponach od razu rozpozna typ opony więc problemu nie ma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
205/55/16 w cenie 533 zł szt. ..... Chyba prędzej, by mi włosy z głowy wyszły niż bym dał tyle za oponę wielosezonową
Bump:
Cytat:
Moglibyśmy się licytować na testy i opinie, dla przykładu:
http://www.opony.com.pl/testy-opon-c...s/?p=3,36,1884
ale nie o to chodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak na marginesie: szybciej wiedzie Tobie ktoś na łysych/zjeżdżonych oponach i taki, który myśli, że jak ma zimowe/letnie opony to mu wszystko wolno.
Ja osobiście jestem zadowolony ze swojego wyboru i tyle. A testy ADAC..no cóż ... są sobie i bardzo dobrze.
|
Hahah już wiem czemu tak za tymi oponami jesteś, bo Ty Warszawiak, a tam przecież nie ma gdzie się rozpędzić więc może i racja .... w Warszawie taka wielosezonówka zda egzamin hahaha