Cytat:
|
Łódź ---> Skrzyżowanie w stronę centrum pod Manufakturą pod górkę sporą --> czerwone światło ----> 3 samochody musiałem z kumplami pchać na wielosezonówkach, bo nie dawały rady podjechać(...)
|
Wyciągając te 3 auta miałeś czas jeszcze sprawdzać jaki typ opon miały? No, no, podziwiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja bym jeszcze przebieg spisał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Hahah już wiem czemu tak za tymi oponami jesteś, bo Ty Warszawiak, a tam przecież nie ma gdzie się rozpędzić więc może i racja .... w Warszawie taka wielosezonówka zda egzamin hahaha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Hahaha dobre dobre
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Za to Ty musisz mieć dwa komplety, bo Łódź dziurami stoi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.