nowe owszem, używamy internetu, ale ile razy kupiłem używane to okazywały się maklarenami a na zdjęciach lepsze jak nowe a wspomniane milimetry to chyba miały mierzone od wnętrza opony, teraz z braku kasy wziąłem używki stacjonarnie
btw opon i internetu, kiedyś do mondzia z kaską się nie przelewało i wypatrzyłem chińskie oponki marki minerva w pewnym znanym sklepie internetowym, tym najznańszym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. opinie miały całkiem si, same pozytywne, cena niska coś trochę ponad 200pln/szt, wziąłem 4szt bo "promocja i taniej już nie będzie, towar na zapisy, sprzedaż po 1 kwietnia, bla bla bla", jakież było moje zdziwienie jak po ich zakupie za parę tygodni staniały do pułapu 180, potem 160 ostatecznie stanęło chyba na 147/szt, no nic tylko się zastrzelić z takimi promocjami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. najfajniejsze było dopiero podczas użytkowania jak po jednym sezonie (maxxxx 20kkm) wyłysiały czy ja wiem w 70%, po deszczu od nowości 80 strach było przekraczać bo fosa, w dodatku miały tak miękką konstrukcję że każdy kto zerknął to "o flaki masz, dopompuj". Odliczałem chyba pierwszy raz w życiu dni do nastania zimy (no może jako dziecko jak czekałem na sanki i bałwana to odliczałem), przeszedłem jakoś w październiku na zimówki i uffff wreszcie normalna jazda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chiny do kosza i udałem się na nasz znany portal z wiarygodną opinią - podałem rozmiar, przebieg i wrażenia, oceniłem, podsumowałem, oczywiście bez słów wulgarnych, obraźliwych itp. Opinię dodało, sprawdziłem parę razy, jakież było moje zdziwienie jak moja ocena zniknęła z portalu w tajemniczy sposób i nigdy nie powróciła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wtedy zrozumiałem skąd się biorą pozytywne opinie, jak to działa i na ile można zaufać chińskim oponom
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.