Cytat:
|
witam czytałem forum i nikt nie ma takiego przypadku jak ja. Otóż jadąc swoim mondkiem zaczeła migać sprężynka, pomyślałem zatrzymam sie zgasze auto i odpale to problem zniknie(wiem to z forum) no chce odpalic ale wiedze ze sprezyna nadal miga, odpaliłem bez wiekszych problemów .dojechałem do domu zgasiłem i znowu chce odpalić i ta sama sytuacja wiem mówie poczekam do rana i pojade do mechanika. Rano chcą odpalić niestety sie nie udało spręzynka miga a silnik trzesie sie jakby chciał odpalić ale czegoś mu brakuje. Dodam tylko ze gdy zaczeła migać spręzynka to auto stracił na mocy tzn jakby nie grzał na jeden garnek .
|
witaj
jeśli sprężynka miga przed odpaleniem to sugeruje że jest problem z jakimś obwodem szczególnie że piszesz o wrażeniu jak by 1 gar nie chodził to sugeruje iż uszkodzona jest cewka wewnątrz wtrysku lub kable do niej dochodzące. możesz to poniekąd sprawdzić omomierzem nie pamiętam jaka wartość ale znajdziesz... możesz np. sciągnąć wszystkie kostki i porównać to 15 min roboty kostki schodzą ładnie jak dojdziesz jak je sciągać poprawnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.