Petexy - fakt, są dość cienkie, ale "leżą" według mnie doskonale. Poza tym nie wiem jak trzeba operować prawą stopą, żeby zrobić w nich dziurę. U mnie po trzech latach było tylko lekkie wytarcie od pięty. Poza tym nigdy mi się nie zdarzyło, żeby woda wylewała się poza wycieraczkę mimo jej niewielkiego rantu. Żeby tego uniknąć trzeba po prostu popukać buciorami jeden o drugi przy wsiadaniu do auta, a nie ładować się z ufajdanymi po kolana w śniegu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Jeśli chodzi o dywaniki z linku od
princeasa to mój ojciec w swoim Focusie mk3 ma własnie takie (Rezaw-Plast). Niby są ok, ale ja tam bardziej skłaniałbym się w stronę Petexów.
I widzisz
lucanx... Ile osób - tyle opinii
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Sam bym nie wiedział na które się zdecydować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..