View Single Post
Stary 28-10-2013, 14:35   #54
savo
ford::advanced

Imię: Sebastian
Model: Mondeo MK 4
Silnik: 2.0 PB 145KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Jaki fotelik wybrać

Byłem przekonany, że to są mocowania na bagaż, a nie pkt mocowania fotelika - sfrajerzyłem się. W instrukcjach od tych fotelików co miałem na oku Mondzioł nie był brany pod uwagę- przynajmniej ten rocznik. Będę na przyszłość juz wiedział gdy będe kupował nastepny. Dodatkowa noga musi wystarczyćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sądze, iż fotelik i tak nie jest złyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
więc też nie wiem jak to będzie z naszym fotelikiem i jego odwróceniem.
Dlaczego ma być problem z odwróceniem fotelika - główka dziecka zaczyna wystawać ponad fotelik - i nie zdąży pooglądać sobie do przodu, bo trzeba będzie zmienić fotelik?
Tylko się cieszyć boncio jak pociecha zdrowo rośnieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
savo jest offline   Odpowiedź z Cytatem