Cytat:
|
ja ma teraz 7G9T-14A073-DC (produkcja 51/07).
wiec nawet jakbym zmienil na nowszy model ( np taki jak ty masz) to chyba tylko mialbym extra zapalanie swiatel przy otwieraniu auta (leaving home)
|
wydaje mi się, że to średnio warto, choć z drugiej strony jeśli kupisz okazyjnie, a potem swojego sprzedasz za dobrą kasę, to jedynym kosztem będzie programowanie immo
Cytat:
|
Mam obecnie PDC ( ale pewnie starego typu (auto jest 200 z wlasnym glosniczkiem wiec sciaszania nie bedzie ) chyba nie warto calego BCM wymieniac...dla tej jednej funkcji
( chyba ze znacie jeszcze jakes inne/nowe funkcje w nowszych BCM’ach?)
|
możemy tylko zgadywać jak zmieniła się elektronika po lifcie - podejrzewam, że do tego trzebaby poliftowy bcm i pdc - ale poliftowy bcm na inny układ wtyczek... może więc także ciut inaczej kable w tych wtyczkach są inny... zgadywanka
Cytat:
|
inna opcja jest taka ze przy otwieraniu auta zapala mi sie podswietlanie ( podlogi) w lustrekach... moze podlacze to do „postojowych” ? tylko jak?
|
kabelkiem!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
trochę rzeźba, ale można sobie wyobrazić poprowadzenie kabelka od modułu drzwiowego, przekaźnik i diody