Witam
Jako że jestem w zasadzie "nowy" bo dawno się nie udzialałem tylko jeździłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to chciałem przywitać wszystkich
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przeglądając forum trafiłem na ten ranking (przyznam że szukając info o innym - S-Maxie)- pozdrawiam wszystkich wożących swoje 4 litery tym wg mnie bardzo w sumie udanym, chociaż często niedocenianym autem.
Jeżdzę (służbowo niestety bo czasem się już nie chce..) już 11 rok Fordami Mondeo.
W MK III 2,0 tdci zrobiłem dokładnie 395 tys. km, potem przez 5 lat (do sierpnia tego roku) jego następcą MK IV 1,8 tdci 321 tys.
W tej chwili "dobijam" jeszcze jedno MKIV po koledze które po 3 latach ma już 195 tys. km i po Nowym Roku będzie S-Max
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
NIe mogę narzekać na żadne z tych aut samo w sobie - za najtrwalsze uważam silniki - nawet ten najstarszy nie miał problemów z samym motorem, chociaż "cała reszta" - gł. elektryka, klima, sprzęgło itp płatała różne figle.
Sorry za przydługi i mało składny wywód
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeszcze raz pozdawiam wszystkich Forumowiczów