View Single Post
Stary 30-10-2013, 00:27   #5
kael82
ford::advanced

Imię: Kamil
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi (163KM)
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Prosba o ocene Focusa Mk2 Okazja czy mina???

Dla mnie autor tego opisu jest niezłym unikatem: natłok informacji, typowe nawijanie makaronu na uszy, same "achy i "ochy", a już bzdury typu "model 2006", gdzie rocznik to 2005 dla mnie jest niepoważnym traktowaniem klienta. Chociaż w tym przypadku podaje gdzieś tam w dalszej części opisu, że samochód wyprodukowany rok wcześniej - ale mimo wszystko na mnie takie triki działają po prostu zniechęcająco. A najlepsze z opisu jest zdanie:
"Samochodem jeździł prawdziwy Niemiec". Żenada...
Poza tym w opisie innego auta, które ma wystawione czytamy (pisownia oryginalna):
"Samochód został sprowadzony z Belgii (...). BMW w Niemczech było serwisowane do nowości (...)". Sam się gubi w tym, co pisze. Byki pomijam, bo każdemu się może zdarzyć, choć jemu wyjątkowo często Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Auto - nie powiem - prezentuje się nieźle, fajna, bogato wyposażona wersja, ale mimo wszystko po sposobie tworzenia tych kolorowych opisów "na jedno kopyto" ewidentnie czuć, że handlarz idzie po najmniejszej linii oporu i szuka jelenia. Choć z drugiej strony nie jest powiedziane, że auto nie jest godne uwagi. Na to pytanie
Cytat:
Napisał KamilFH16 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy wszystko jest z nim w porzadku
po zdjęciach raczej nikt Ci nie odpowie. Jak masz blisko to jedź, oglądaj, sprawdź dokumenty i wtedy decyduj, czy sprawdzać "głębiej" auto, czy szukać dalej.

Ostatnio edytowane przez kael82 ; 30-10-2013 o 00:35
kael82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem