Cytat:
Ja to chyba będę musiał się zapisać na jakiś kurs ecodraivingu jak czytam takie posty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Tomek: podejrzewam, że istotne jest, jaka to jest trasa: autostrada/ekspresówka - gdzie gnamy ile fabryka dała, czy też szosa przez wiochy - gdzie nie bardzo się da docisnąć.
Jadąc A4 spalanie potrafi mi skoczyć nawet troszkę ponad 10L, ale jadąc z Wrocławia do zachodniopomorskiego, moje spalanie zazwyczaj wynosi około 6,5L.
P.S. jak czytam o ecodrivingu to mnie krew zalewa. Ciągną się takie lebiegi na za wysokim biegu, ruszają ze skrzyżowania przez 10 minut, a mi ciśnienie skacze...