Cytat:
|
Zastanawiam się czy jest sens ładować koło 700 stówek, czy też sobie odpuścić. Nie chciałbym też, że po zimie okaże się, że alu są w kiepskim stanie, i trzeba je robić/kupić nowe.
|
Ten sezon będzie drugim kiedy postanowiłem na zimę zainwestować w felgi stalowe i to nie tylko dlatego żeby oszczędzać oryginalne alusy, ale też dlatego żeby nie spędzać połowy dnia w kolejkach u oponiarzy. Oczywiście można się umówić na konkretną godzinę, ale jak zima zaskoczy to i tak kolejka się wydłuża...
Dlatego dla mnie niesamowita wygoda, a i alusy się oszczędzają. Następnym plusem jest spokój z czyszczeniem felg. Mam bzika na punkcie czystych felg i niekiedy mi już ręce opadają jak wjadę w kałuże a co dopiero byłoby w zimie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. A z kołpakami nie ma problemu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie polecam tylko zakupu używanych z allegro bo się można nadziać na krzywe felgi