Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zmartwiles mnie, myslalem, ze cos dam spoleczenstwu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wychodzi na to, ze moge tylko dac nadzieje tym, co im radio nie wyswietla kodu parowania, ze kiedys wyswietli. No chyba ze ktos ma pomysla dlaczego ozdrowialo?
Moge zlozyc dodatkowe zeznania z przebiegu procesu jesli ma ktos jakies pytania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Piotrek
|
Nadziei nie musisz dawać, bo to znana sprawa, również za pośrednictwem kolegi mayaka, któremu jeszcze raz dzięki za "tresurę" mojego modułu.
Brak wyświetlania kodu PIN w twoim przypadku nie brał się z radia, a z modułu, który prawdopodobnie pochodził z Focusa Mk3 lub z Fiesty, które mają taki dodatkowy mały wyświetlacz na konsoli środkowej, na który to twój moduł radośnie kod PIN wysyłał. Ponieważ Mondeo takiego wyświetlacza nie ma, to wytresowało sobie moduł, aby wyświetlał kod na wyświetlaczu radia, a nie na wyświetlaczu, którego nie ma (w Mondeo).
Także odkryłeś Indie (tfu Amerykę), Indianie będą Ci wdzięczni, a przy okazji wykastrowałeś sobie lekko funkcjonalność modułu, ale jak pisał mayak nic czego nie dało by się odwrócić.
A co do mojego problemu z głośnością przy rozmowach telefonicznych, to nie, nie jest to zbyt niski poziom głośności w telefonie, przecież pisałem, że BT Audio działa OK, tylko z tym zakichanym dzwonieniem mam problem, poza tym co jak co, ale głośność rozmówcy podczas rozmowy to sobie potrafię wyregulować. Chyba, że telefon ma gdzieś schowane jakieś durne ustawienia oszczędzania słuchu (wcale bym się nie zdziwił, po tym co do tej pory w opcjach znalazłem) i to przez to.