View Single Post
Stary 31-10-2013, 11:55   #2134
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Zachodniopomorski spam param

Cytat:
Napisał erniio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ile sobie liczycie za ta usluge "podlaczenia"
Wpadaj...będzie rabat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dasz 50 zł i zrobimy pełną diagnostykę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tylko kiedy chcesz wpaść, bo mamy straszny młyn- jak to przed długim łykendem a ja jestem dziś i dopiero od poniedziałku na miejscu.

Bump:
Cytat:
Napisał Hyper Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tę nakrętkę do zbiornika płynu chłodniczego kupiłem w Gezecie za 40 PLN brutto, 10 PLN taniej niż chcieli w Bemo. Samochód już ostygł, nowy korek założony, a ja pozdrawiam z Gorzowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To zrobiłes dealGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na paliwo poszła stówa...ale dyszka w kieszeni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie no wiem że byłeś tam przejazdem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.