Cytat:
|
Ile sobie liczycie za ta usluge "podlaczenia"
|
Wpadaj...będzie rabat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dasz 50 zł i zrobimy pełną diagnostykę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tylko kiedy chcesz wpaść, bo mamy straszny młyn- jak to przed długim łykendem a ja jestem dziś i dopiero od poniedziałku na miejscu.
Bump:
Cytat:
Tę nakrętkę do zbiornika płynu chłodniczego kupiłem w Gezecie za 40 PLN brutto, 10 PLN taniej niż chcieli w Bemo. Samochód już ostygł, nowy korek założony, a ja pozdrawiam z Gorzowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
To zrobiłes deal
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na paliwo poszła stówa...ale dyszka w kieszeni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie no wiem że byłeś tam przejazdem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.