View Single Post
Stary 31-10-2013, 15:37   #1461
reVron

Domyślnie Odp: Migająca sprężynka - po raz kolejny.

Dzwoniłem do mechaniora swojego...Powiedział że wklepał ponownie kod wtrysku i jak narazie wszystko jest cacy.
Ponoć jeździł nim, dawał mu w palnik, poczekał aż ostygnie i ponownie ostra jazda i nic. Żadnych błędów...ale teraz niemam jak go odebrać więc pewnie dopiero pojeżdżę we wtorek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koszt za tą usługę: żaden Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zobaczymy jak długo się to utrzyma...

Bump: już jestem po informacji co tam z tą moją porażką...
Mechanior, ten spec diagnosta, powiedział że wbił na nowo kod wtryskiwacza z czwartego garka. Błąd zniknął, auto dostało mocy.
Jeździł nim, podobno ostro go cisnął i nic się nie działo. Poczekał aż ostygnie i jeszcze raz to samo, czyli nic...powiedział że buta jak to takie mondeo, dymka też puszcza jak to te silniki czyli wszystko w normie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale ja nie mam go jak teraz odebrać, więc dopiero pojeżdżę we wtorek
Koszt takiej operacji jak dla mnie: nic
Mam nadzieje że długo taki błąd nie wróci...ale nawet jak wróci raz drugi trzeci to zacznę myśleć o wtrysku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem