Witam
grab i gratuluję powiększenia rodzinki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie przejmuj się moimi rachunkami - zauważ, że kupiłem auto od handlarza więc spodziewałem się drobnych wydatków, które jednak zmieniły się w niezłe "kuku" - zakładam, że właśnie z powodu zamaskowania ich przed sprzedażą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Za parę miesięcy stuknie mi czwarty rok z Galaktyką i co tu dużo pisać - pierwszy, w którym nic się nie posypało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (tfu, tfu - to jeszcze trzy miesiące
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) a w poprzednim to już raczej sprawy eksploatacyjne więc każdego to czeka jak jeździ autkiem
Jeśli chodzi o wydatki to na pewno zaboli kupno opon - duże i wzmocnione, a LPG polecam - tylko lepiej założyć u kogoś sprawdzonego niż kupować ze źle wykonaną lub zaniedbaną instalacją.
Ogólnie duże i wygodne autko z wypośrodkowaną mocą (silnik 2.3) masa vs osiągi - polecam
Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu autka
P.S. szczegółów nie piszę bo już prześledziłeś mój wątek