Cytat:
|
Zastanów się co piszesz bo to świadczy o Tobie, o starych czasach i kierowcach Tirów już Ci odpisali koledzy a poza tym jak przy cofaniu zachaczy o coś naczepą to szkody dużej nie będzie mieć...
|
W starych czasach tez trzeba bylo cofac, a ciemnosc byla taka sama jak nie mniejsza (zwykle w miastach nawet w nocy nie jest calkowicie ciemno)
Cytat:
|
Jeździsz fokusem i nawet pewnie nie jeździłeś mondeo i nie masz pojęcia o widoczności do tyłu w tym modelu - najpierw sobie sprawdź a potem pisz takie uwagi. Przedtem miałem fokusa i wiem jaka jest różnica przy parkowaniu czy cofaniu - we fokusie nie narzekałem bo dużo lepiej wyczuwało się niewidoczny gabaryt samochodu z tyłu.
|
tez jezdze Focusem. I w ciemnosciach tez guzik widac. To ze sie lepiej manewruje jest w tym temacie nierelewantne. W kwestii oswietlenia F2 HB jest tak samo slaby jak MDO. Ale to z powodu: patrz nizej
Cytat:
|
Światła cofania istotnie są tragiczne. Ale ostatnimi czasy służą one chyba bardziej do sygnalizowania manewru cofania niż rzeczywistego oświetlania przestrzeni za pojazdem.
|
LOL. A ty (i ktokolwiek inny) myslisz ze swiatlo cofania sluzy do czegos innego niz sygnalizowanie? Jesli by mialo oswietlac to by tam fabrycznie byl halogen przeciez.