ja też już powoli się szykuję do zimy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
na razie "robię zapasy na zimę" a w przyszłym tygodniu biorę się do roboty z nakładaniem tego wszystkiego na autko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moje plany:
- zabezpieczenie podwozia - kupiłam preparat ochronny Nigrin w sprayu, w sobotę jadę na kanał wypsikać nim podwozie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ktoś ma jakieś dobre albo złe opinie o nim?
- moje zimowe felgi zimowe były trochę nie za ładne więc odrdzewiacz, papier ścierny i preparat do zabezpieczenia przed rdzą poszły w ruch - i teraz wyglądają już tak jak powinny
- spray do uszczelek kupiony
- preparat antyroszeniowy, niewidzialna wycieraczka, odmrażacz do szyb
- płyn do spryskiwaczy wymieniłam wczoraj
- mam zamiar jeszcze położyć wosk, ale przed tym chciałabym oczyścić lakier glinką (i tu moje pytanie - ktoś poleca jakąś dobrą glinkę - dodam że do lakieru który prawdopodobnie nigdy wcześniej glinki nie widział?)
A w przyszłym tygodniu wymiana opon na zimowe