View Single Post
Stary 11-11-2013, 09:51   #11
fanatyk81
ford::average

Model: focus kombi
Silnik: ST hybrid 313KM/486Nm
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: zmieniła się data produkcji samochodu???

Cytat:
Napisał xywameg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
OK sorry nie znam odpowiedzi. Czytam to forum z wiadomych względów też mam taki samochód ale takiej histerii, spisku producenta i dealerów to jeszcze nie widziałem. Miłego świętowania
ja na nic nie czyham. nie mówie ze to źle, że mnie to niepokoi. jestem przyjaźnie zawsze nastwaiony do każdego. Ale jest widze parę osób, które od razu szukaja w tym paniki ze strony pytającego. Ja nie szukam pocieszenia czy też zrugania. To mnie tylko zastanowiło i chciałęm uzyskać prostą odpowiedź. I tak śledząc niektórych osób wpisy to ograniczaja sie w gółwnej mierze do pitolenia i wnikania w psychikę użytkownika.
To nie forum psychologiczne.
Trzymajmy się tematów-to nam ułatwi wszytskim wiele.

Proponuję naprawdę pisać na temat. A jeśli ktoś uważa, że to bez sensu to mnie to nie obchodzi, ale niech milczy żeby takich wywodów nie czytać.

Pozdrawiam serdecznie!!!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
fanatyk81 jest offline   Odpowiedź z Cytatem