Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 12-11-2013, 20:17   #1338
Mruczus007
ford::beginner

Model: Mondeo MK4 seria 66
Silnik: 2.3 Duratec-HE 161KM, AWF21
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jaką masz teraz wersję softu Converse+?
0815.
Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
…dochodzi obsługa książki tel…
Książkę telefoniczną mam (wpisy zaciąga z mojego Symbiana Belle bez problemu, ale w tych miejscach gdzie są polskie diakrytyczne wyświetlane są krzaczki - to akurat mi specjalnie nie przeszkadza).
Cytat:
…usb…
USB nie mam… Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
… poprawka spalania chwilowego …
Spalania chwilowego to chyba nie mam, tylko średnie spalanie (w każdym razie nie wygląda to tak, jak w przedliftowym Focusie mojej koleżanki, gdzie rzeczywiście cyferki "tańczą" w czasie rzeczywistym i wartości spalania zmieniają się w zależności od siły wdepnięcia gazu).
Cytat:
… przełączanie wskazań komputera pokładowego klawiszem 'ok'…
Tego chyba też nie mam, bo w tej chwili przełączanie odbywa się przez podświetlenie odpowiedniej pozycji z menu i wybranie jej przyciskiem „OK”.
Cytat:
… skrót do zerowania licznika dziennego…
Nie mam.
Cytat:
… działanie szyb/lusterek po wyłączeniu zapłonu aż do otwarcia któregoś z drzwi …
A to w ogóle coś takiego jest?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
… aktualizacja poliftowych do 1411 daje wyświetlanie temperatury silnika, bez szukania w menu…
Ja mam, na szczęście, przedliftowe zegary, więc mam wskaźniki tradycyjne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (8M2T-10849-TA)
Cytat:
…co daje podniesienie nowszych converse do 1121, to nie wiem…
I tego właśnie trzeba będzie się dowiedzieć w trakcie testówGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mruczus007 jest offline   Odpowiedź z Cytatem