Temat: [Mondeo 2000-2007] Opony zimowe - jakie...?
View Single Post
Stary 14-11-2013, 20:49   #1078
Radi73
ford::average

Imię: Radosław
Model: FORD Mondeo Mk4 Titanium
Silnik: 2.0 TDCi (140 KM)
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Opony zimowe - jakie...?

Żeby strasznie nie przedłużać tej dyskusji, powiem że używając słów: ja..., mnie..., moje..., etc... - ewidentnie wskazuje, że to moje doświadczenia i moja opinia której nikomu nie narzucam!!! Nie uważam się za wybitnego znawcę rynku oponiarskiego, ale na oponach znam się dobrze i patrząc na bieżnik nie pomylę opony letniej od zimowej, kierunkowej od niekierunkowej, asymetrycznej od symetrycznej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Do dyskusji już nie wracam, bo nie widzę głębszego sensu, wrócę natomiast do tego co wcześniej obiecałem: opinii na temat obecnych opon zimowych, czekam tylko na solidną zimę i wypady na narty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Poza tym, ktoś zakładał temat: ,,Opony zimowe - jakie...?", tu nie ma pytania o wielosezonowe, albo letnie które najlepiej spiszą się zimą!!! I gdzie tu merytoryczność wypowiedzi??? Wiem, że to dziś popularne używać ,,trudne" wyrazy - jednak inteligencji przez to nam nie przybędzie...

Ostatnio edytowane przez Radi73 ; 14-11-2013 o 20:59
Radi73 jest offline   Odpowiedź z Cytatem