Temat: [Mondeo 2007-2014] Opinie, uwagi o silniku 2.0 Duratec 145KM
View Single Post
Stary 14-11-2013, 20:58   #333
grodek75
ford::advanced

Model: Mondeo Mk4 GoldX/Nissan Micra K11
Silnik: 2,3l Duratec HE 161KM Automat AWF21/1.4 16V 82KM Automat CVT
Rocznik: 2008/2001
Domyślnie Odp: Właściciele z silnikiem 2.0 Duratec 145KM łączmy się!

@Pastoo
Niestety z głowy tego nie powiem bo nigdy na to nie zwracałem uwagi.
A przy warunkach jazdy, które w Warszawie stworzyła ostatnimi czasy "pani płezydęt" to nawet na POW sprawdzić tego nie zdołam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do reszty masz 100% racji - moje Mondeo to jest samochód który ma zapewniać przede wszystkim komfort jazdy i godziwe osiągi. Zawalidrogą nie jest, jak mu przydepnę zrobi solidnego kick down`a i zbierze się bez problemu, ale zawsze podkreślam że demon to to nie jest.
Ta wersja auta to taka namiastka amerykańskiego krążownika.
A że jestem zakochany w amerykańskiej motoryzacji (gdy byłem w październiku w NY zostałem straszliwie dotknięty w Budget gdy wypożyczono mi Passata Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a nie Chargera o którego w miarę możliwości prosiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) to wybór tego auta był dla mnie oczywisty. Dodatkowym argumentem było wbrew pozorom to o czym piszesz, czyli stary i dobry hydrokinetyk, a nie dwusprzęgłówka która potrafi człowieka puścić z torbami.

Ostatnio edytowane przez grodek75 ; 14-11-2013 o 21:04
grodek75 jest offline   Odpowiedź z Cytatem