Temat: [Focus 2008-2011] Dostęp do nagrzewnicy PTC
View Single Post
Stary 14-11-2013, 21:31   #313
Teisejas
ford::advanced

Model: Focus Mk3 Turnier
Silnik: 1.6 TDCi 115KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Dostęp do nagrzewnicy

Cytat:
Napisał michtat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie poliftowa wersja Bx nie obsłużyła PTC, więc przedlift też raczej nie obsłuży.
Mam pytanie, czy fakt, że GEM nie obsługuje PTC był sygnalizowany jakimś błędem, czy po prostu stwierdziłeś, że nic się nie dzieje a powinno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Klika dni temu założyłem u siebie wszystkie graty plus przewody sterujący do nagrzewnicy i sygnałowy do panelu klimy, ale po odpaleniu funkcji w ELMConfigu wyrzuciło mi błąd B2976 Aux. Heater Line Failure. Sądzę, że nie udało mi się po prostu dobrze wpiąć w GEMie (było już późno i zimno, a te konektory za cho... nie chciały się dobrze się zablokować we wtyczkach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Ponieważ jednak mój GEM to przedliftowy BF, to po przeczytaniu ostatnich postów zacząłem mieć wątpliwości, czy aby na pewno to tylko kwestia połączeń...
Teisejas jest offline   Odpowiedź z Cytatem