View Single Post
Stary 15-11-2013, 20:46   #55
kaczy87
ford::amateur

Model: Focus MK1
Silnik: 1.6
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Dziwne wskazania temperatury, przegrzewanie

Przy niby przegrzaniu nie macałem przewodów, tylko zerknąłem w zbiorniczek bo wiem z doświadczenia że jak temperatura dochodzi do czerwonego to w zbiorniczku aż się bulboniGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. raz rozsypał mi się napinacz i wywalilo pasek więc pompa nie ganiała wody no i był to moment jak się zagotowała więc w tym przypadku pompa na 100%odpada. Teraz pomacałem przewody przy odpowietrzaniu no i tak dziwnie bo góra chłodnicy była ciepła a dól i dolny przewod nie. Następnym razem sprawdze po trasie. No ale woda musi mieć przepływ może słaby ale wtedy jak by się zagrzała to by się jej nie ochłodziło w 30s przez odjecie troche gazuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko ogrzewanie maks i zwolnienie do 50km/h.
Tak na marginesie zdaje mi się że to jakaś głupotaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I nie liczni pewnie znają odpowiedź skoro u kilku osób to wystąpiło to napewno jest nas więcej. No ale niestety nikt nie podzielił się swoją wiedzą. Ja mam nową pompę. Ty masz termostat więc w układzie chłodzenia dużo nie zostałoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja obstawiam albo korek albo coś z elektrykąGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie zdziwię sięjak będzie wina np regulatora napięcia w alternatorze który przy jakiś prędkościach obrotowych alternatora robi psikusy i przeklamuje odczyty z czujnikaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez kaczy87 ; 15-11-2013 o 20:52
kaczy87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem