View Single Post
Stary 16-11-2013, 21:26   #183
jatutylkogosc
ford::amateur

Imię: Marek
Model: MB W203
Silnik: 2.2
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: zakup rejestratora jazdy

Witajcie,
zarejestrowałem się tu, choć to wcale nie było proste. Macie tu niezłe zabezpieczenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałem Wam polecić rejestrator BlackSys cf-100.
Co prawda nie jest najtańszy, ale tańszego o takich możliwościach nie znajdziecie.
Ja szukałem długo i w końcu wybrałem ten, jeżdżę od tygodnia, więc jaram się wszystkimi nagraniami póki co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jest ok i w nocy, nawet przy słaby świetle, w dzień oczywiście rewelacja.
Poza tym jest też kamerka tylna i fajny bajer z rejestracja różnych zdarzeń. Zdarzenia są zapisywane w katalogu gdzie nie zostaną nadpisane, co raczej ważne.
Potrafi wykryć takie przeciążenia jak ostre hamowanie, czy jakieś ostre skręty. Czyli zderzenie zapewne też Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i na koniec bajer jeszcze jeden czyli nagrywanie na parkingu. Ciekawostka, bo nie nagrywa nonstop tylko jak wykryje ruch. Można wyłączyć lub ustawić jedną z opcji: 10, 20, 30 min
To są minuty nagrywań a nie czas jaki jest w czuwaniu. Czyli przy małym ruchu może tak na czuwaniu być i całą noc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
oczywiście jak ktoś ma słaby akumulator to może rozładować... ja nie odczuwam dyskomfortu.
Z ustawieniem nie ma problemu, mimo że brak monitora, bo bardzo szeroko "widzi" także ustawia się na wprost do kierunku jazdy i już. Raczej tego nie da się źle ustawić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam i szerokiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez jatutylkogosc ; 16-11-2013 o 22:37
jatutylkogosc jest offline   Odpowiedź z Cytatem