View Single Post
Stary 18-11-2013, 10:55   #36
teqton
ford::average

Imię: Marcin
Model: Mondeo MKIV Titanium
Silnik: 2.3L Duratec-HE (160PS) - automat
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: TravelPilot FX - nie włącza się - Blaupunkt uznaje wadę!

Cytat:
Napisał Adamowsky Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawi mnie w jakim mieście skorzystałeś z serwisu. Może prozaiczne pytanie, czy znasz niemiecki, czy dogadywałeś się po angielski?
Byłem w ASO w Darmstadt, mój niemiecki jest słabiutki, dlatego miałem ze sobą kolegę Polaka mieszkającego prawie całe życie tutaj i on robił za tłumacza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał meteorolog Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawe do kiedy trwa ta akcja. Mój TP FX właśnie zaliczył zgon, nagle. Wprawdzie wymontowałem go, jednak ze poza plombą na złączu diagnostycznym tego radia innej plomby nie mam. Radio mam z 13.05.2009 r. W poniedziałek dzwonie do Forda w Rybniku i jeszcze równolegle w Niemczech. O wynikach napiszę. Pozdrawiam
Akcja trwa do 2015 roku.