View Single Post
Stary 18-11-2013, 13:30   #3511
Mariusz
ford::professional

Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
Domyślnie Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Cytat:
Napisał robertmat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...Napięcie 5V dochodzi a mimo to poziom sygnału 0. Czy można jakoś sprawdzić samą stopkę?
Skoro do stopki anteny dochodzi 5V, to ewidentnie wskazuje na uszkodzenie anteny GPS, bo nie sądzę by czytnik DVD uszkodził się (czytaj: jego część odpowiadająca za czytanie sygnału z satelit).
Sposób na sprawdzenie anteny GPS?
Jedynie co mi przychodzi do głowy, to sprawdzenie w drugim fordzie z jakąś nawigacją.

Cytat:
Napisał robertmat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... Pisząc "modyfikowany" chodziło mi o ten, który umożliwia ponoć korzystanie z map toyoty.
Nawet jak wgrasz taki soft, to w niczym nie jest on lepszy od oryginału. Ja na oryginalnym sofcie czytam mapy Toyoty TNS300/310, ale z nich nie korzystam. Ostatnią jaką testowałem była bodajże z 2008/09r. Jej mankamentem jak dla mnie jest całkowity brak lektora, dlatego jeżdżę na mapie Jaga 2010r.

668855686

Ostatnio edytowane przez Mariusz ; 18-11-2013 o 13:34
Mariusz jest offline   Odpowiedź z Cytatem