Cytat:
|
Auto osobiście 5 lat temu sprowadziłem z niemiec od pierwszego właściciela, z przebiegiem 160000, obecnie mam 499600
|
wiesz tak naprawdę to o niczym nie świadczy.
Mój brat kupił kiedyś u dealera Forda Mondeo MK3 1,5 roczne z jazd testowych i też oczywiście samochód miał 45000 nie bity itd.
po pół roku miał małą stłuczkę parkingową, babka wjechała mu w drzwi i co????
pokazała się szpachla
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
więc oddał samochód cały do sprawdzenia do rzeczoznawcy i okazało się że był nieźle łupnięty i nie tylko te drzwi były szpachlowane ale jeszcze kilka elementów
Tak że ja nie mówię że twój samochód nie może mieć oryginalnej uszczelki, mówie natomiast że nie zawsze jest tak jak nam się wydaję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja pół roku temu sprzedawałem Passata B5 z 1997r i kupujący który przyjechał z mechanikiem i mieli miernik nie mogli uwierzyć że 16 letni samochód w Polsce wszystkie szyby w oryginale i żaden element nie był malowany, też wszystko fabryka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i miernik potwierdził moje zapewnienia