A w którym z tych trzech elementów (moduł BT, radio, zegary) jest przechowywana zaczytana z telefonu lista kontaktów?
Pytam dlatego, że w moim Conversie+ po podłączeniu telefonu oprócz obecnych kontaktów mam na liście również kontakty, które jakiś czas temu usunąłem z telefonu, ale które przy wcześniejszych podłączeniach były zaciągnięte z telefonu przez Convers+ (czyli mam teraz taki mix).
Radio, moduł BT, nawet zegary były resetowane przy pomocy elmconfiga - ale te stare kontakty nadal siedzą w jakiejś pamięci któregoś z tych elementów.
Zna ktoś sposób na skuteczne pozbycie się z pamięci wszystkich wczytanych do pamięci kontaktów?
Może też przy okazji ktoś wie jak usunąć nazwy stacji radiowych, które są zapamiętane w Soniaku (dzięki tym nazwom wiem z jakiego kraju pochodzi moje radio
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Od razu napiszę, że 15-to sekundowe przytrzymanie wciśniętego włącznika Soniaka coś tam resetuje, ale nie te nazwy.
P.S.
Cytat:
|
a działanie el. szyb i lusterek po wyłączeniu zapłonu, aż do otwarcia któregoś z drzwi - miałeś w 815? masz teraz w 1007?
|
W 815 nie miałem, a czy teraz mam, to nie wiem – będę miał chwilę to sprawdzę i napiszę.