Wkleiłem tą odpowiedź użytkownika ECLIPSE,ponieważ dyskusja rozgorzała w temacie" Aktywowanie tempomatu" a tu jest lepsze miejsce do wyrażenia własnej opinii.
Eclipse napisał:
Cytat:
Do Krzysiobax
Aleee.... mi dowaliłeśśsś
Rozumiem ze te linki to przez nieuwagę / przypadek ,
żeby zmobilizować strefę łódzką . popieram .jeśli tak trzeba .
Co do EXPERTA pewnie nie rozumiesz że nie powinno się kupować bo w ten sposób to każdy matoł .( może kupić sobie nawet studia) .
Ja mojego Ford Professional nie kupiłem tylko wypracowałem
radząc i pomagając innym także tobie , jak byłeś w potrzebie
i tym się różnimy .
Widać niektórym wydaje się że
wystarczy wpłacić i wszystko w porządku ?......
Nie oszukujmy się;
ilu użytkowników z regionu odwiedza te spoty z jakim nastawieniem i dlaczego .
Czy ma to coś wspólnego z naszymi fordami ?......
Oczywiście można by powiedzieć -nie wszyscy są jednakowi ,
jeden lubi pomarańcze - drugi jak mu skarpetki śmierdzą .
Jeden lubi pogadać o dupie Maryni - drugi podriftować . itd - .tylko dlaczego taka myląca dla miłośników motoryzacji nazwa .
Obecnie to
równie dobrze można by to nazwać regionalny klub chrup-chrup .
I wozić po dwie naklejki na szybie z przodu i z tyłu żeby wszyscy widzieli kto to jedzie .
Kiedyś spróbowałem reaktywować strefę (wystarczy poczytać)
ale wyszło tak jak w naszym rządzie .
To oznacza że Młode wilki jeszcze nie powstały .
Nie zamierzam nikogo urazić ale ktoś musiał to powiedzieć .
Zanim napisałem zauważyłem że grupa ,,(trzymająca władze) '' próbuje się skrzyknąć .... stąd te poprawki
|
Zacznę od tego, że liczbę postów a co za tym idzie "przydomki" - jak wcześniej wspomniano ford professional czy expert, to się da "nastukać" w miesiąc, a nawet szybciej i nie ma to jak dla mnie żadnego związku z pomocą.
Bo nie miarą postów liczy się pomocność na forum, ale to moje zdanie.
Co do tego, po co kto przyjeżdża na spoty, to się nie wypowiadam, ja wiem po co przyjeżdżam. Na pewno nie dla aut. Zapomniałem ja w ogóle nie powinienem, według co poniektórych tutaj pisać, bo przecież mam Citroena. Tyle że moja wiedza motoryzacyjna nie zamyka się do jednej marki, a auto ma nadal 4 koła silnik i skrzynię biegów. Cieszę się, że jest forum w którym zmieniasz auto i nie tracisz znajomych, przyjaciół to się dla mnie liczy.
Co do grupy trzymającej władzę to może napisz o kogo chodzi bo ja z ręką na sercu nie mam pojęcia. Jeśli jesteś taki zdeterminowany w działaniu, zaproponuj coś, pociągnij za sobą ludzi dla których to samo forum znaczy co innego. Którzy chętnie pootwierają maski i pochwalą się co pod nimi mają.
Nikt nikomu w ramach forum nie broni się spotykać w dwóch różnych miejscach i rozmawiać na odmienne tematy. Skoro próbowałeś i nie pociągnąłeś tłumów za sobą to są dwa wyjścia. Po pierwsze nie trafiłeś w gusta większości i stąd zostałeś w opozycji, albo dla większości auta nie są najważniejsze.
Powiem więcej nawet z własnego doświadczenia, jadąc przez Polskę nie mam najmniejszych oporów aby zadzwonić do kogoś, oczywiście kogo znam ze zlotów, i zajrzeć na kawę czy herbatę. Wiem, że Ci ludzie mnie ugoszczą niezależnie od tego czym jeżdżę i jak wygląda moje auto.
To jest dla mnie siła tego forum, można liczyć na ludzi, można się z nimi spotykać, jeżdżąc choćby rowerem.
Dla Ciebie forum to co innego i ja to szanuję, więc Ty nie piętnuj innych, dla których forum to przede wszystkim ludzie.