Cytat:
|
Tak jak piszesz ,testy niezawodności są pisane pod publiczkę ,nijak się mają do rzeczywistości .Ja pisze z autopsji własnej miałem trzy fordy i zawsze były z nimi jaja ,a jeśli poruszyć kwestie blacharki to rdza jest chyba synonimem forda .
Tak na marginesie to Auris także okazuje się nietrafionym modelem
|
Sorry, ale jak masz obecnie Forda z 1998r. 1.6 LPG jak stoi w podpisie to trudno by był niezawodny i wolny od rdzy....obojętnie jaki 15-sto letni samochód będzie wymagał wkładów finansowych i częstych napraw, nie tylko samo zło Ford
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
ej zaawansowana technologia-tym bardziej sie psuje-takie jest porownanie dzisiejszych samochodow bo marka niema wiekszego znaczenia wiec ja bym patrzył przedewszystkim na stylistyke.
|
Zgadzam się, że obecnie marka nie ma większego znaczenia, więcej zależy od szczęścia i szeregu czynników, ale trudno też kupować tylko i wyłącznie proste, wolnossące benzyniaki i bać się skomplikowanego osprzętu (lęk przed turbo i przed wtryskiem bezpośrednim) kosztem osiągów i przyjemności z jazdy, a sama stylistyka radości z jazdy mi przynajmniej nie daje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.