Temat: [Mondeo 2000-2007] Jakie wycieraczki?
View Single Post
Stary 28-11-2013, 11:12   #63
metmusic
ford::professional

Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Jakie wycieraczki?

Chyba każdy ma inne doświadczenia z tymi samymi wycieraczkami więc wydaje mi się, że to trochę dyskusja o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mi oryginalne wytrzymają pewnie ok 2,5 roku (jeśli przeżyją zimę, parkuję na zewnątrz ale dbam o to aby wycieraczki nie szorowały po zamarzniętej szybie) więc jeśli MG wytrzymają ok połowę tego czasu to wychodzi mniej więcej na to samo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jednak jak widać prawdopodobieństwo że i jedne i drugie mogą być do wymiany już po pół roku uzasadnia sensowność kupienia tańszych.
Jest jeszcze jedna sprawa - zmęczona-wypiaskowana szyba. Na takiej wszystko będzie smużyło. U siebie wymieniałem szybę bo mnie irytowało już to i jak ręką odjął - drobinki wody przestały zatrzymywać się w mikrodziurach tylko były elegancko zbierane przez wycieraczki.

@hardtmuth:
Wyjątkowo szybko zaczęły smużyć Ci oryginalne wycieraczki... nadzwyczaj. Jakby to była podróbka podróbki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez metmusic ; 28-11-2013 o 11:22
metmusic jest offline   Odpowiedź z Cytatem