Źle mnie zrozumiałeś 1.5 km górka (bo takie średnio mam po trasie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ), trasa to około 2000 km będę jechał z UK, od Calais do Świecka na jednym zbiorniku, i nawet rezerwa nie wchodzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., póki co jeszcze mi się nie trafiło żebym musiał tankować po drodze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dopiero w Polsce tankuje, albo na ostatniej stacji w Niemczech przed granicą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a co do jeżdżenia na rezerwie to unikam jak diabeł święconej wody po raz że odpowietrzyć ten silnik na trasie jest nie wykonalne dla zwykłego "Kowalskiego" a po dwa to ponoć pompa droga do tego modelu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.