View Single Post
Stary 28-11-2013, 22:13   #285
mrk26
ford::professional

Model: Był Mondeo MK5 Titanium X Sport, jest Kodiaq 4x4
Silnik: Był 2.0 TDCi 210 Bhp, jest 2.0 tdi 190 Bhp
Rocznik: Był 2015, jest 2017
Domyślnie Odp: Ranking 2.0 TDCi 140KM realne spalanie i zasięg

Źle mnie zrozumiałeś 1.5 km górka (bo takie średnio mam po trasie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ), trasa to około 2000 km będę jechał z UK, od Calais do Świecka na jednym zbiorniku, i nawet rezerwa nie wchodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., póki co jeszcze mi się nie trafiło żebym musiał tankować po drodze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dopiero w Polsce tankuje, albo na ostatniej stacji w Niemczech przed granicą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a co do jeżdżenia na rezerwie to unikam jak diabeł święconej wody po raz że odpowietrzyć ten silnik na trasie jest nie wykonalne dla zwykłego "Kowalskiego" a po dwa to ponoć pompa droga do tego modelu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mrk26 jest offline   Odpowiedź z Cytatem