Temat: [Mondeo 2007-2014] Odpadła zaślepka spryskiwaczy-xenon
View Single Post
Stary 30-11-2013, 10:26   #20
grodek75
ford::advanced

Model: Mondeo Mk4 GoldX/Nissan Micra K11
Silnik: 2,3l Duratec HE 161KM Automat AWF21/1.4 16V 82KM Automat CVT
Rocznik: 2008/2001
Domyślnie Odp: Odpadła zaślepka spryskiwaczy-xenon

Cytat:
Napisał mati112 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam pytanie czy można gdzieś dokupić część dyszy spryskiwacza zaznaczoną na zdjęciu? podczas jazdy i używania spryskiwaczy reflektorów urwała mi się zaślepka wraz z łebkiem dyszy na którym się trzymaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chcę się coś dowiedzieć na ten temat gdyż ceny całego spryskiwacza są nieciekawe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Chyba że ktoś podsunie mi pomysł jak to zrobić , bez większego wydatku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z góry dzięki
Niestety kolego, ale te elementy są sprzedawane w całości.
Jakakolwiek usterka spryskiwacza tak naprawdę skutkuje koniecznością wymiany całego lub jakimś rękodziełem jeżeli jest możliwe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli masz wszystkie elementy można próbować kleić, ale jak długo to pożyje...?
Ogólnie ksenony w MK4 to jakaś pomyłka jest.
Na początku byłem zadowolony, ale teraz widzę że wcale nie świecą lepiej niż zwykłe, a koszty eksploatacji dużo większe.
Właśnie lewy zaczął mi świecić na różowo i się wyłączać, wczoraj kupiłem dwie nowe żarówki Osram - 460zł poszło...
A jeszcze wymiana.

Ostatnio edytowane przez grodek75 ; 30-11-2013 o 10:30
grodek75 jest offline   Odpowiedź z Cytatem