View Single Post
Stary 01-12-2013, 19:03   #1511
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Migająca sprężynka - po raz kolejny.

Tylko teraz pytanie czy ten maly " prostokącik " można dokupić i co to w ogóle jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kurcze na 99 % to sterownik bo podpinalem kolegi i wszystko gra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: szkoda żebyś go rozbierał bez potrzeby Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po prostu to " coś " zniknęło z mojej płytki , się stopiło , i zanim kupie używany na aledrogo warto popróbować cośnaprawić , w końcu ktoś to naprawiaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zaznaczę e ta "wajcha" chodzi bardzo lekko .
Na 99 % to ten sterownik turbo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Liczę na to że kto spodpowie co z tym faktem zrobic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja wiem że zawsze można zarobić za naprawę ale po podpowiedzi zawsze możemy się dogadac , jestem honorowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 01-12-2013 o 19:11
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem