Nagrzewnicę już mam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szyby grzanej nie ma i nie było - sprawdzałem to już dawno no VIN'ie więc poprzedni właściciel niczego nie wywalał. Niestety sama nagrzewnica średnio sobie radzi i grzeje najpierw środek szyby - sprawdzone po kilku dotychczasowych mroźnych porankach (m.in.) dzisiejszym...
Z kabelkami i przekaźnikami radzę sobie nieźle, bo w sumie jestem elektronikiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Martwi mnie tylko ewentualna zmiana jakichś modułów - tu pytanie czy trzeba jakiś wymieniać? Ostatecznie mogę też dorobić kawałek sterownika, ale wolałbym, żeby był zintegrowany z całą resztą gadgetów w Mondku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Planuję teraz przygotować instalację a szyba poczeka na najbliższe pęknięcie (mam szczęście do pękających szyb...) chyba, że nie wytrzymam to dołożę i kupię tę cholerną szybę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.