Temat: [Focus 2011-2014] Programowanie funkcji / triki
View Single Post
Stary 04-12-2013, 11:39   #94
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Programowanie funkcji / triki

O mayaku wiem od dawna tylko nie mam kiedy podjechać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A tak jeszcze wracając do zauważenia przez ASO funkcji aktywowanych poza fabryką. Przecież podczas standardowego przeglądu co 20tys nie podpinają auta do IDSa, tylko gdy jest taka konieczność związana z usterką itp. Po prostu nie ma na to czasu. Już pomijam, że nie jest wymagane. Wiem jak jest, bo czekałem na termin diagnostyki w Łodzi 10 dni, a teraz to nawet 20 jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No chyba że kogoś zainteresuje dodatkowa kontrolka w zegarach i będzie pamiętał, że kiedyś jej tam nie było, czyli prawdopodobieństwo równe 0 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

edit: Swoją drogą byś mayak zaktualizował podpis, łatwiej Cię znajdą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez boncio ; 04-12-2013 o 11:46
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem