odświeżę wątek, bo właśnie myślę o zmianie auta w przyszłym roku; pierwotnie myślałem o nowej Kudze ale po jeździe testowej jakoś mi nie spasowała (zbyt wysoka pozycja za kierownicą i za "mułowaty" z 1,6 150KM jak dla mnie); brałem też pod uwagę C-max'a ale auta po facelifting'u nie będzie w przyszłym roku na naszym rynku (pytałem Ford Polska); dlatego po FF2, mondeo mkIV i FF3, które obecnie posiadam, przesiądę się do vw golfa 7 1,4 TSI 140KM; jestem już po jeździe próbnej i jestem bardzo miło zaskoczony; po pierwsze nigdy nie myślałem, że golf może być ładny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie tylko z zewnątrz ale także w środku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.; prowadzi się tak samo precyzyjnie jak foka i też ma twarde, sprężyste zawieszenie, jest też dużo cichszy we wnętrzu i lepiej się zbiera od foczki (jest ok 70kg lżejszy); teraz tylko czekam, czy centrala vw w Poznaniu potwierdzi rabat dla mnie jeśli autko zamówię teraz, to będzie do odbioru marzec-kwiecień 2014 (katalogowo 94,5, a po rabacie 88 więc warto poczekać); myślę o wersji highline 5d, z ledami do jazdy dziennej, biksenonami, park assist 2.0, z systemem bezkluczykowym, z felgami "Dijon" i zawieszeniem sportowym, radiem composition media, przyciemniane szyby itp.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.