Cytat:
|
Po zmianie Sony 1CD na Blaupunkta NX (SD) zniknęła mi opcja streamingu audio via BT - co jest grane? Myślałem, że to jest obsługiwane przez moduł BT/VC a nie radio? Czy nie da się blaupunkta zmusić do odtwarzania muzyki z telefonu przez BT?
|
Da się. Przechodziłem przez to samo. W Sony'm audiostream via BT uruchamiał mi się zanim jeszcze "przekręciłem" kluczyk w stacyjce a w NX lipa. No ale.
Zakładam, że w CCC usatwione masz [opis szczegółowy podaję dla ELMConfig v 0.2.6]
- na Page 5 Bluetooth Handsfree = BT/VC High + BT Audio + USB(jesli masz moduł z USB) + Navigation
- na Page 4 Incar entertainment = Nav High Level CD + AM/FM Radio
I teraz (przynajmniej w sytuacji u siebie) zapodałem SP 5.3 (tak jak na forum koledzy sugerują) z linka na pierwszej stronie. Po aktualizacji audiostream via BT zaczął grać tak jak w Sony'm.
Bump:
Cytat:
|
Nie jestem specjalistą. Zadałem pytanie, otrzymałem odpowiedź. Temu służy forum. Poczytam dokładnie o tym kabelku.
Sent from my HTC One using Tapatalk
|
ups,
chciałem, żeby wyglądało to troszkę na takie "luźne" podejście, a przynajmniej taki miałem zamiar, ale jeśli kolega poczuł się urażony to:
przepraszam
pozdrófka
Bump: