View Single Post
Stary 09-12-2013, 20:49   #555
kr.bi
ford::advanced

Imię: Krzys
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Pb 140 Qńa
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Blaupunkt Travel Pilot FX - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał mm32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Warto prześledzić cały wątek tutaj namiastka:
http://forum.fordclubpolska.org/show...postcount=1393.
... a tak rzuciłem okiem na temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co prawda w moim przypadku chodziło o przejscie Sony 1 CD-> NX, niemniej najciekawsze (z perspektywy czasu w moim przypadku) okazało się "zmuszenie" mojego NX do słuchania (mnie) - początkowo po włożeniu NX mikrofon "przestał" działać, ale na forum wyjaśnione i opisane jest szczegółowo dlaczego i co trzeba zrobić aby zaczął działać z powrotem. Jakby co będziemy (dla zainteresowanych) radzić.

Jak gdzieś to zostało już napisane, średnio ogarnięty fordziarz spokojnie da radę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdrófka

Bump:
Cytat:
Napisał DanteXXI Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy ktoś z forumowiczów zamieniał w swoim Mondeo nawigację FX na NX?Posiadam nawigacje NX i nie wiem czy jest możliwe zastąpienie FX na NX.Zamieniał ktoś kiedyś?Dużo z tym problemów?
z perspektywy czasu mogę doradzić aby zaopatrzyć się w raczej solidny zestaw kluczy, takich z możliwością kątowego używania tor'ixa 20-ki z krótką rączką - przydaje się przy wykręcaniu i wkręcaniu 2 śrub znajdujących się w ściankach bocznych koszyka. Ja niestety "pół nocy" z nimi walczyłem ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez kr.bi ; 09-12-2013 o 21:03
kr.bi jest offline   Odpowiedź z Cytatem