Cytat:
|
Jeśli chodzi o nowe samochody to każdy powinien mieć wybór czy zamówić z ksenonami 35W czy 20W lub H7.Ja kupując samochód nie miałem możliwości wyboru. Dlatego chciałbym mieć możliwość zainstalowania w przyszłości choćby namiastki ksenonów.
|
Ale masz świadomość że to złudny wybór? ;-)
Cytat:
|
Z pewnością nie po to aby zaszpanować przed sąsiadem ale dla komfortu i bezpieczeństwa. Jeżdżę dużo w nocy i do tej pory wkładam "mocniejsze" żarówki H7.
|
W takim razie dziwię się temu, że nie wybierasz "pełnych ksenonów"
Cytat:
Dla mnie montaż akcesoryjnych ksenonów bez systemu spryskiwania i poziomowania byłby optymalnym rozwiązaniem. Choćby patrząc ze względu na koszty. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Te dodatkowe lumeny na drodze mogą czasami uratować życie.
|
Oj z tymi kosztami w relacji do eksploatacji i ewentualnych kosztów wymiany / naprawy to chyba nie jesteś obiektywny ;-)
Rozumiem ograniczenia budżetowe by swapie normalnych świateł na ksenony ale IMHO swap na 20W ksenony nie przyniesie pożądanych efektów. Zwyczajnie, uważam, że wersja 20W to zagrywka marketingowa.
Ponieważ wiem, że na pewno ktoś to kiedyś zrobi, to czekam na obiektywną ocenę takiego swapu.