Hej,
Decyzja zapadła na tego białego z wawy. Wycieku nie było, po prostu było brudne po wymianie oleju i ASO wpisalo sobie jako wyciek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam jeszcze pytanie, jak człowiek wykupuje samochód od leasingodawcy i sprzedaje mi ze swojej firmy na normalna fakturę VAT to rozumiem, że to mi w zupełności wystarcza jako dowód zakupu (jak w przypadku każdego innego sprzedawanego towaru, lodówki, tv...) ?
Jak to się ma do jakiś ewentualnych wydarzeń w przyszłości? Gwarancji nie ma, a rękojma, jakaś odpowiedzialność?
Ps. wiem, że w skarbówce nic nie musze załatwiać w takiej kwestii a do rejestracji wozu będę potrzebował obydwie faktury tj. tą na której jest sprzedaż dla mnie i tą na której jest sprzedaż(wykup/odkup?) firmy leasingowej do tej firmy człowieka (branża nie związana z samochodami) <<-- jeśli wprowadzili mnie w skarbówce i wydz. komunikcji w błąd to prośba o korektę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.