Cytat:
|
sam sobie odpowiedziałeś na pytania.
Musi być ciągłość umów, czyli: leasingodawca-> leasingobiorca (właściciel, użytkownik), użytkownik/właściciel-> Ty
|
Starałem się pozyskać informacje w miejscach gdzie wiem, że będę się udawał z dokumentami wiec wolałem uprzedzić fakty i obdzwoniłem te miejsca. Tutaj zadałem pytania bo częściej te miejsca odwiedzacie niż ja a jak wiadomo praktycza czyni mistrza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Rękojmia:
Cytat:
(branża nie związana z samochodami)
więc małe szanse wywalczenia czegokolwiek, ale nie nastawiaj się, że będzie źle Z tego co widzę to trzeźwo podszedłeś do tematu- więc nie ma się czego obawiać. Zepsuć się może nawet nowy samochód
|
Staram się jak mogę chociaż wiadomo, że przy zakupie nowego wozu zawsze jest element emocji. No chyba, że ktoś zmienia auto co rok albo częściej (mam na myśli osoby nie związane z branżą). Potencjalnie chciałoby sie wierzyć we wszystkie słowa ludziom, którzy sprzedają ale pragmatyzm mówi mi "lepiej sprawdź"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Parę ładnych lat temu, może z 8, kolega sprzedawał volvo za około 60tyś. Kupiec ze Szczecina jeśli dobrze pamietam, przyleciał sobie z kolegą samolotem do krakowa, popatrzył na auto i mówi biorę. Kolega na to czy jest pewien, że nie chce sobie sprawdzić w warsztacie czy aso, a on na to "jeśli mówi Pan, że samochód jest sprawny i działa to biorę"....
... i wziął i wrócili na północ
Nie wiem czy tu podziwiać czy płakać na nimi ale faktycznie samochód był sprawny
-- UP
Jeszcze podbiję pytaniem. Czy mam rozumieć, że na ETISie zawsze widać upgrade'y softu w aucie (patrz link)?
http://fotoo.pl//out.php?i=671101_zrzut-ekranu-2.png