Hejka wszystkim,
Przymierzam się powoli do zakupu tego typu autka do firmy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (prywatnie też się przyda). Po obejrzeniu mnóstwa samochodów osobowo-dostawczych coraz częściej moją uwagę przykuwa właśnie Ford. Odpowiadają mi gabaryty jaki i jego zapewne dyskusyjna uroda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tak czy inaczej mi pasuje. Oczywiście diesel, klima, itd, okolice 2007-2010.
Ogółem jest bardzo mało informacji na temat tego modelu ale może po latach istnienia jest już grupa osób która ma doświadczenie oraz wyrobioną opinię na temat tej konstrukcji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Będę wdzięczny za wszystkie opinie na temat w/w samochodu oraz ewentualne rady gdzie zajrzeć i na co zwrócić uwagę przy zakupie.
Z góry dziękuję za Pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziękuję Adminie