Cytat:
|
Jak żeś je wyrwał za 311 euro?
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
|
Zakupilem u producenta (tak mysle) za 211eu koszt przesylki do Irlandi to tylko 3 eu bo udzielili mi rabatu.
Przesylka byla po 5 dniach.
Bump:
Cytat:
Oczywiście najlepsze miejsce to w podstawce anteny na dachu - 11-12 widocznych satelit, ale jest to z kolei spory koszt a i zawodność dość duża. Wszystkie inne (wewnątrz kokpitu) z złapaniem takiej ilości będą mieć problem z definicji. U siebie kabelek anteny GPS puściłem od nawigacji do prawego słupka, później do góry (słupkiem) a następnie podsufitką w okolice schowka na okulary/lampkę sufitową. Wystającą antenę widać na zdjęciu - wetknięta na "chama" pomiędzy samą podsufitkę a dach auta - problem z wciśnięciem/wyciągnięciem bo ciasno ją się wsuwa, ale dzięki temu nie wypada i nie plącze się. Wetknięta w tym miejscu ze względu na ogrzewaną przednią szybę, skutecznie ekranującą sygnał, jeśli antena "przyklejona jest na półce kokpitu. Antena jest umieszczona pod szarym/czarnym kropkowanym polem (obramowanym na rysunku na niebiesko) dlatego, że w polu tym nie ma grzejących drucików - ilość satelitów widocznych przez antenę, bez problemu osiąga 8-9. Tym sposobem minimalizuje się też, niemalże do zera, ryzyko jej zalania na myjni.
Dzieki. Zrobilem jak poradziles tylko tylko ze ja puscilem lewym slupkiem bo kierownice mam po prawej stronie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziala i sygnal z satelit jest silny i navi dziala super.
pozdrófka
|