Odp: Ciężko wchodzi drugi bieg na zimnym silniku
Ja ciebie rozumiem, ale może idealnie byłoby jakbyś wziął samochód z salonu. I co rozumiesz, że jest u Ciebie dobrze, ale nie idealnie? Jaki objaw jeszcze masz, który Ci przeszkadza?
Miałem mieć wymieniane ciegna , bo ta plastikowa końcówka, która jest doczepiona do lewarka zmiany biegów powodowała ze wypadał mi on, ale nie zostały wymienione, bo rzadne nie pasowały, wiec mi jakoś to zaczepili czymś żeby nie wypadałoby juz
Może to miało wpływ na to, co się dzieje 2 biegiem, nie jestem na 100% pewny, bo jak oddawali samochód do warsztatu miałem go krótko i nie pamiętam jak było przed tak naprawę.
Wiem tylko tyle że wróciłem do nich z reklamacja, bo próbując wbić 2bieg wbijalo mi 1i w ogóle nie chciał to z wejść bolec od blokady skrzyni
Byłem dwa razy u nich i więcej już nie chce tam zostawiać samochód.
Tak jak pisze biegi chodzą ok tylko ta 2 musze ja mocniej pociągnąć / wbić, bo czuje w połowie w rzucania biegu opór i ggdybym zostawił go tak w połowie i puścił sprzęgło napewno byłby zgrzyt wtedy.
Oczywiście nie zawsze tak się dzieje na 10 prób połowa wchodzi ok druga niestety musze mocniej wbija bieg
|