Temat: [Focus 2011-2014] dziwny "pobrzęk" z zawieszenia przód..
View Single Post
Stary 18-12-2013, 17:46   #5
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: dziwny "pobrzęk" z zawieszenia przód..

Cytat:
Napisał Pitek S. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
koledzy mają rację albo się przyzwyczaisz albo zmień na inną markę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ; mnie też pewne dźwięki denerwowały i teraz czekam na golfa 7, ma być w marcuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W poprzedniej marce - niby znamienitej miałem właśnie takie stuki - puki, trzeszczenia, szurania, popiskiwania itp., a Fordzina mnie akurat mile zaskoczyła wolnością od takich niespodzianek i ciszą - wiele zależy tu od szczęścia najprawdopodobniej, albo mam nagrodę za ostatnie lata udręki z nielubianym autem, w którym przy większych prędkościach, albo przy przyspieszaniu gwałtowniejszym wręcz urywało mi łeb od hałasu, a na każdej dziurze zawias tak dobitnie dobijał, ze plomby mi się w zębiskach luzowały, choć bynajmniej osiągi autko nie miało sportowego bolida, bo wtedy możnaby jeszcze wybaczyć takie dolegliwości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak więc doradzam zmiany jak jakieś auto nas męczy, choć można trafić jeszcze gorzej, ale jest szansa też na coś lepszego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez lukaszek_socho ; 18-12-2013 o 18:24
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem