Witam.
Ja rowniez zastanawiam sie nad zachipowaniem swojego maksia. U mnie caly problem polega na tym ze mieszkam w UK (Londyn) i nie za bardzo mam gdzie podjechac zeby porzadnie zawirusowali w jakims polecanym warsztacie ( chyba ze takowy jest a ja noe wiem). W zwiazku z tym po glowie chodzi mi cos takiego:
http://allegro.pl/show_item.php?item=3759125760
Wiem (a raczej naczytalem sie) ze najlepsze viruski sa te wgrane w soft i hamownia do tego bez 2 zdan. Niemniej jezdzilem na chipie tej firmy przez 2 lata w golfie 1.9 TDI 115 km + 35 km i wszystko hulalo az milo - zero turbo dziury i spalanie w dol o ponad 0,5 ltr. Zostawienie Audi Q7 3.0 tdi na swiatlach i mina jego kierowcy -bezcenne...... Za cala reszte zaplacisz..... Wszyscy wiedza czym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Majac pozytywne doswiadczenia z takim chipem nie mam zbytnio oporow do "takiego" chipowania.
Czy ktos z forumowiczow uzywa(ł) takiego ustrojstwa w fordzie 2.0 TDCI z PowerShiftem i ma moze jakies opinie.
Z gory dzieki.
Pzdr z Wysp. Maciek.